Plaatsen
“De Coolewee” telt 25 standplaatsen voor tenten of caravans.
Elke plek heeft 10 amp. stroom een eigen aardlekschakelaar, een stroommeter en een eigen watertappunt.

Recreatie gebouw
Het recreatiegebouw is een grote schuur waarin een grote leestafel. Hier staat alles zodat u zelf uw kopje koffie kunt maken.

Boeren ijs
Ook staat hier een vriezer met heerlijk ijs van IJsboerderij Ôans in Dijkerhoek bij Holten. Bij de bereiding van dit ambachtelijke ijs worden geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd en voor de smaak worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. De belangrijkste ingrediënten van het ijs zijn: verse volle melk, rechtstreeks van de eigen boerderij, verse room en verse vruchten.

Koelkast / Vriezer
Verder een koelkast/diepvries. Hierin kunt u ook koelblokken voor een koelbox kwijt.

Bij gebruik van de koelkast en diepvriezer graag uw spullen van een naam voorzien. Stickers daarvoor liggen bij de koelkast.

Wasmachine / Droger
Een wasmachine en wasdroger zijn aanwezig.
U betaalt € 3,50 voor een muntje.

Sanitaire voorzieningen
De toiletten op de Coolewee zijn schoon en netjes betegeld. Warm douchen is gratis. De douches hebben een krachtige warme straal en u kunt de temperatuur zelf instellen. De Toiletten en douches zijn aan de rechterzijde van het recreatiegebouw. Dit gezien vanaf de grote schuifdeur.

Afwas voorzieningen
Bij het hoofdgebouw zijn in totaal 3 afwas mogelijkheden. 1 daarvan is een afwas keukentje, naast de toiletten en douches. Aan de achterkant van het recreatiegebouw zijn 2 afwasplekken onder een afdak.

Afval
Aan de linkerzijde van het hoofdgebouw staan diverse containers. Afval moet gescheiden worden. De diverse containers en bakken zijn voorzien van een markering waarvoor ze bedoeld zijn. Wij verzoeken u om afval zo klein mogelijk te houden, drinkpakken en doosjes plat in te bakken te deponeren. Blikjes daar waar mogelijk ook. Glas wel graag heel houden in verband met snijwonden!

Toilet legen
Aan de linkerzijde van het gebouw, achteraan, kunt u uw chemische toilet of Porta Potti legen.

Translate »