Welkom

Natuurlijk Camping de Coolewee

Hartelijk welkom op de website van camping de Coolewee. Onze camping ligt bij een voormalige boerderij, ‘verscholen’ in het fraaie en afwisselende Sallandse buitengebied. Hier weten jong en oud zich prima te vermaken tussen de weilanden, maisvelden en bospartijen. In een omgeving waar stille zandpaden en romantisch voortkabbelende beekjes uitnodigen tot een lekkere wandeling of fietstocht. Luisterend naar de kikkers en de vogels kunt u hier ontsnappen aan de drukte en het lawaai.

Of gewoon lekker onderuit met een boek, want onze kampeerplekken zijn ruim en bieden door het vele groen de nodige privacy. Met schoon sanitair en persoonlijke aandacht mogen we ieder jaar weer vele trouwe campinggasten begroeten. Wellicht dat u daar binnenkort ook bij hoort?

Graag tot ziens!  Wim en Ineke van Schooten

Camping “de Coolewee”,  een klein paradijsje.

De camping is op natuurlijke wijze aangelegd, wat een bijzondere charme geeft. De verharde weg naar de camping gaat verder over in twee zandwegen, waar van tijd tot tijd nog een paard en wagen overheen rijdt. De camping is geheel omzoomd door een houtwal. Onder andere met fruit-, noten- en tamme kastanje bomen. PGDSC01647K4

Het is een oase van rust. Alhoewel de vogels en kikkers zich wel laten horen. Want er zijn veel vogels en er is een kikkerpoel met …. echte kikkers. Voor wie gezelligheid zoekt is er een groot veld om op te staan. Voor wie intimiteit zoekt zijn er een aantal mooie besloten plekken, waar u vrij staat in de natuur. U vindt nergens in Overijssel een tweede camping als deze.

Volg een virtuele tour over de camping!

Kamperen op onze, mooie mini – camping in Salland, Overijssel. Bathmen ligt tussen Deventer, Zutphen, Lochem en de Holterberg. Dat betekent dat er veel te doen is in de omgeving. Cultureel op alle vlakken, zowel voor kinderen als volwassenen. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen en toeren in een aantrekkelijk landschap. Er zijn diverse wandel, fiets en auto en motor routes uitgestippeld. U kunt, vertrekkend vanaf de camping, al fietsroutes oppakken. Ook de directe omgeving van de camping is uitermate geschikt voor fietsen en wandelen. In Holten, op 6 km. afstand worden fietsen verhuurd.

De Holterberg, een prachtig natuurgebied op 7 kilometer afstand van de camping.

Een camping waar zowel jong als oud zich heel goed vermaken. Vissen of Kano varen op de Schipbeek. Ook bij slecht weer biedt deze omgeving een schat aan activiteiten. In de buurt wordt veel voor u georganiseerd.

Afstand tot vis en kanowater, de Oude Schipbeek is 300 meter.  De (Nieuwe) Schipbeek ligt op 2,5 kilometer afstand.