SVR Camping Overijssel

Kamperen bij de boer? Ook dat is Camping De Coolewee. Onze minicamping bevindt zich op voormalig boerenterrein en de aangrenzende boerderij (in ruste) ademt nog altijd de sfeer van het boerenleven. Het is dan ook niet vreemd dat wij een officiële SVR camping in Overijssel zijn. Zodoende kunt u bij ons betaalbaar kamperen. Zeker als u SVR donateur bent.

Korting voor donateurs SVR
Wij geven een aanzienlijke korting aan donateurs van de SVR. In tweede prijskolom van onze prijslijst staan de speciale prijzen voor donateurs van de SVR. Indien u nog geen donateur bent van de SVR dan kunt u dat worden bij aankomst op onze camping. U hoeft daarvoor van te voren niets te regelen. Het lidmaatschap voor een familie kost € 10,00 per jaar.

Minicamping Overijssel
Mini camping OverijsselOnze minicamping in Overijssel heeft alles waar ‘kamperen bij de boer’ voor staat. Rustig kamperen, zonder al te veel poespas, voor zowel gezinnen als echtparen zonder kinderen. De gastvrijheid van een typische SVR camping staat bij ons centraal. Zo fungeert de oude deel als recreatieruimte waar u zelf uw kopje koffie of thee kunt pakken. Daarnaast zijn er tal van voorzieningen, zoals een koelkast om te gebruiken, een wasmachine en boerenijs uit de omgeving die uw verblijf extra aangenaam maken. Uiteraard nodigt ook de prachtige omgeving uit om van te genieten. De omgeving van onze minicamping in Salland is uitermate geschikt voor onder andere fiets- en wandeltochten.

Stichting Vrije Recreatie (SVR)SVR Camping
De Stichting Vrij Recreatie is de grondlegger van het ‘kamperen bij de boer’. Mede dankzij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren erg populair geworden. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 1.800 kampeerboeren en meer dan 100.000 donerende gezinnen. In die hoedanigheid steunt en adviseert de SVR haar deelnemers en helpt donateurs aan adressen van SVR-campings, waar men betaalbaar kan kamperen.

Translate »