Groene Camping Overijssel

Onze groene camping in Overijssel is zeer geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Maar ook ondernemende, actieve bezoekers komen volledig aan hun trekken. In de omgeving van onze camping in Bathmen is veel te doen.

Mooie omgeving
Het geluk van Camping De Coolewee is dat het zich midden in het mooie Sallandse landschap bevindt. Een gekend wandel- en fietsgebied. Vanaf de camping kunt u dan ook direct mooie fiets- en wandelroutes uitproberen. Wij hebben alvast enkele routes voor u uitgewerkt. Deze vindt u hier.

Camping bij de Holterberg
Wist u dat Camping de Coolewee ook in de buurt van de Holterberg ligt? Minder dan 10 kilometer fietsen brengt u aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, waarvan de Holterberg de bekendste heuvel is. In de IJstijd werd zand omhoog gestuwd en nu, 150.000 jaar later maken wij er dankbaar gebruik van.

Het gebied is een mooi wandel- en fietsgebied met verschillende routes. Maar ook de rit er naartoe vanaf de camping is al meer dan de moeite waard. Via zandweggetjes en smalle verharde wegen kunt u bij de Holterberg komen. Op de camping geven wij u graag uitleg over de route.

Wandelen rond Camping De Coolewee
Zandwegen, paadjes langs het water, wandelpaden. Noem maar op. In de omgeving van onze camping kunt u perfect wandelen. Een rondje rond de camping (link) is leuk, maar u er ook verder op uit gaan om nóg meer van het natuurschoon te ontdekken. In de buurt van de camping wandelt u in alle rust. En met de door ons geselecteerde routes wijst uw smartphone u altijd de juiste weg. Uiteraard zijn er ook voldoende routes waarbij met bewegwijzering wordt aangegeven welke richting u op moet. Het is hoe dan ook genieten in de mooie omgeving.

Als u vragen hebt, dan helpen wij u graag. Hier vindt u onze contactpagina met contactformulier.

Translate »