Zwembad in de buurt

Op hemelsbreed nog geen kilometer van onze camping bevindt zich Zwembad De Looërmark. Dit kleinschalige openluchtzwembad licht mooi in de Sallandse weilanden. Heerlijk om verfrissing te zoeken tijdens warme dagen. OK, een camping met zwembad, dat zijn we niet. Maar we vinden het fijn dat dit mooie zwembad zo dicht bij onze camping te vinden is. U fietst er in zeven minuten naartoe.

Familiezwembad

De Looërmark is uitstekend geschikt om met de hele familie te gaan zwemmen. Het bad bestaat uit drie gedeeltes: een peuterbad, een ondiep bad en ‘het diepe’. Zo is er voor iedereen wat leuks te doen. Lekker relaxen? Dat kan ook. Op de groene ligweiden, kunt u heerlijk wegdromen terwijl uw (oudere) kinderen zichzelf vermaken in het zwembad. Het water in de Looërmark is altijd aangenaam met ongeveer 24 graden.

Zwembad met glijbaan

Tientallen keren van de glijbaan is voor veel kinderen een leuke optie. Met 30 meter lange glijbaan kunnen ze hun lol op. Het blijft een leuke bezigheid.
Ook zijn er het hele zwemseizoen door leuke activiteiten. Denk hierbij aan snorkelen, hondenzwemmen en meer. Bekijk de website van het zwembad voor de meest actuele informatie.

Openingstijden vakantieperiode

Tijdens de vakantieperiode, van begin juli tot eind augustus is het zwembad op de volgende tijdstippen geopend:
Ma – Vr: 7.00 – 20.00 uur
Za: 11.00 – 17.00 uur
Zo: 09.00 – 17.00 uur

Meer informatie

Wilt u meer weten over het zwembad? Bekijk dan de website van Zwembad De Looërmark. Hier vindt u alles wat u nodig heeft. Uiteraard beantwoorden wij ook graag uw vragen.

Translate »