Route-Beschrijving

BEREIKBAARHEID

Trein + Fiets

Per trein naar Holten. Dit is het dichtst bijzijnde station. Vandaar per fiets (6 km.) vanuit Holten richting Deventer fietsen. Bij afslag Dijkerhoek linksaf de Oude Stationsweg op en verder de wandelroute volgen.

Trein + Bus + Wandeling

KaartLokaalMet de trein naar Deventer, Dan met bus 6 (Holten) uitstappen bij de halte “Bonte Paard” in Dijkerhoek (gemeente Holten). U gaat de Oude Stationsweg en meteen rechtsaf de Hessenweg in. Over het spoor 1e weg links = Leemkuilsweg. Na ong. 500 mtr. direkt na 1e boerderij rechts, rechtsaf zandpad op = Cooleweesweg. Aan eind daarvan ziet u “de Coolewee” recht voor u, aan de Arkelsteijnweg. Deze mooie wandeling duurt ongeveer 25 minuten.

Met de auto

KaartNLA1 (Snelweg Amsterdam – Hengelo) Afrit 25.
Vanaf hier staan duidelijke borden die u naar Camping Coolewee verwijzen.
Deze borden staan ook vanaf het dorp Bathmen als u richting Loo rijdt.
Zodra u op de Arkelsteijnweg rijdt blijft u die 1,5 km. volgen. Dan ziet u aan de linkerkant van de weg een bord staan met Camping Coolewee. U rijdt hier, rechts het eikelaantje in. Het is de bedoeling om uw auto aan dit laantje te parkeren. Ons huis, waar u zich moet inschrijven is op 100 m. lopen. Op de camping zelf komt uw auto alleen om uw caravan te halen of te brengen. Wij hebben een handige kruiwagen staan voor als u tussendoor met spullen naar tent, caravan of camper wilt.

Google Maps Routebeschrijving